Tällainen on Päiväkoti Asemapäällikkö

Yksityinen päiväkoti: Sydäntä, Syliä ja Lämpöä

Tarhamme, jossa sadut ja tarinat elävät, musiikki kuuluu ja jossa lapsen leikille annamme aikaa ja tilaa. Seikkailuretket, teatteri/draama elävät voimakkaasti toiminnassamme. Pieni yksityinen päiväkotimme, jossa sisarusryhmässämme on hoitopaikkoja 40, joista 12 hoitopaikkaa olemme varanneet pienille, alle 3-vuotiaille. Esiopetuspaikkoja on 10. Olemme siirtyneet palveluseteliyrittäjäksi 1.7.2014 alkaen.Löydät palvelusetelihakemuksen sivulta:http://www.rovaniemi.fi/fi/Palvelut/Lasten-paivahoito/Hakeminen-paivahoitoon

Tarha tämä jännittävä, leikkipaikka, naurun paikka se on meidän Asemapäällikkö.

Olemme avoinna 7 – 17.00. Poikkeuksellisesti työstä tai opiskelusta johtuvista syistä, voimme olla auki myös 6-18. Tarhamme sijaitsee aivan ydinkeskustassa Lyseonpuiston lukion, Keskusurheilukentän ja Kauppakeskus Revontulen välissä olevassa puistossa. Piha-alueemme on todella suuri puistomainen metsä, jossa pihalla mökkisauna, keinonurmi jalkapallokenttä ja jääkiekkokaukalo.Tarhassamme on tilaa toiminnalle 336m2, jossa on 9 eri leikki- ja puuhasteluhuonetta.

Vuosittainen kohokohtamme on kevään Satumusikaali/konsertti, jonka teemme yhdessä lasten, vanhempien ja henkilökunnan kanssa.

Leppoisia aikuisiamme on yhdeksän, joista varhaiskasvatuksen opettajia viisi, kolme varhaiskasvatuksen lastenhoitajaa ja yksi päiväkotiapulainen.